AUVICO, Webdesign en Fotografie

Met behulp van een SSL certificaat zorgt u ervoor dat uw bezoekers de mogelijkheid hebben te controleren met wie ze zaken doen. Dat lijkt wellicht een triviale mogelijkheid, maar deze is juist op het internet van groot belang. Dat heeft vooral te maken met het feit dat bezoekers er op die manier voor kunnen zorgen dat ze hun persoonsgegevens naar de juiste website versturen. Voor een webshop is een SSL certificaat onmisbaar, maar ook wanneer u op andere manieren werkt met persoonsgegevens valt het zeker aan te raden.

Een SSL certificaat hoeft gelukkig niet duur te zijn. Wij leveren voor door ons geleverde domeinen al een certificaat vanaf € 25,00 per jaar. 

Wettelijk gezien is het SSL certificaat niet verplicht, maar u bent wel wettelijk verplicht te zorgen voor de bescherming en beveiliging van persoonsgegevens, ook op het internet. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert dan ook van harte gebruik te maken van een dergelijk certificaat. Het hoeft u niet eens veel te kosten, terwijl u er aan de andere kant wel voor kunt zorgen dat criminelen de gegevens van uw bezoekers niet kunnen stelen. Bovendien kunt u er met het SSL certificaat voor zorgen dat u niet te maken krijgt met de boete die het CBP op kan leggen en maximaal €4.500 bedraagt.

Uw website in professionele handen

Wij bieden een zeer hoge kwalitatieve hosting aan tegen een scherp prijs.

  • Groene CO2-neutrale Hosting
  • Data over meerdere locaties verspreid
  • Netwerk redundant uitgevoerd
  • Betrouwbaarheid door virtualisatie
  • Hoge uptime
  • A-klasse apparatuur op A-locatie
  • 1 Gbit uitgevoerde uplinks
  • Gratis Installatie Service

Waarom geen goedkope hosting

"De prijs kan goed klinken, maar de gevolgen iets minder. Goedkope website hosts hebben als gevolg dat jouw website met duizenden andere websites op een drukke server zit, waardoor de laadtijd van je pagina omhoog gaat. Dat heeft een impact op je SEO: Google houdt bij hoe snel je pagina laadt, en zendt je meer traffic als je website dat aan kan."

15 tot 30% meer traffic als een website geplaatst wordt bij een betere host.

(bron: frankwatching)

© 2019 AUVICO, Webdesign en Fotografie